Preventie juridisch

Preventie juridisch

Foto algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Iedere onderneming heeft een eigen identiteit. Bij het gebruik van algemene voorwaarden is het essentieel om ze goed aan te laten sluiten op de praktijk van de onderneming en de risico’s die deze onderneming ondervindt.

Daarnaast dienen de algemene voorwaarden steeds in overeenstemming te zijn met veranderingen in wetgeving. Het opstellen van goede algemene voorwaarden vraagt daarom om specialistische kennis en maatwerk.

Via ons kunt u voor een gereduceerd tarief terecht bij een advocatenkantoor voor een intakegesprek om de noodzaak van algemene voorwaarden voor uw onderneming te bespreken en/of uw bestaande algemene voorwaarden te controleren. Dit kantoor is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van ondernemers.

Prijs: €199,-

Contact

logo huurscan

Huurscan

De huur van een bedrijfspand is, na personeelskosten, de grootste kostenpost van veel ondernemingen. Gezien de grote leegstand in Nederland zijn veel verhuurders bereid om huurders aanzienlijke huurkortingen te verstrekken bij het heronderhandelen van de huurovereenkomst.

De HuurScan analyseert kosteloos uw huurovereenkomst om de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf in kaart te brengen. Het heronderhandelen van de huurovereenkomst vindt plaats op basis van “no-cure-no-pay”.

Als u interesse heeft, neemt u dan contact met ons op en de registertaxateur zal contact met u opnemen.

 

 

 

Contact

Foto inkoop

Inkoopscan

Als bedrijf koopt u diensten of producten in. Wat als blijkt dat deze diensten of producten niet voldoen en u hierdoor omzet dreigt mis te lopen? Bent u op de hoogte van de voorwaarden van de overeenkomsten?

Laat een professioneel uw belangrijkste inkoopcontracten na kijken, zodat u geen onnodige risico’s loopt.

Neem contact met ons op en een onafhankelijke inkoper zal u bellen om te kijken of u verbeteringen of besparingen in uw inkoop kunt realiseren.

 

 

 

 

 

 

Contact

team-spirit-959267_1280 samenwerken

Samenwerkingsovereenkomst

Wanneer partijen met elkaar willen samenwerken is het verstandig om goede afspraken op papier te zetten. Dit speelt bijvoorbeeld bij twee of meerdere vennoten in een vennootschap onder firma (V.O.F.) of twee of meerdere handelsondernemingen. Ook als er zich gaande weg veranderingen voordoen in bestaande samenwerkingsverbanden is het belangrijk om daarbij goed geadviseerd te worden. Omdat dit maatwerk betreft is de prijs op aanvraag. Wij bieden u een intakegesprek van één uur, ter waarde van € 210,-, gratis aan bij een advocatenkantoor.

Contact

business-962388_1920 arbeidsovereenkomst

Arbeidsovereenkomst

Binnen uw onderneming bestaan er verschillende functies. Iedere functie behoeft een specifieke arbeidsovereenkomst. Daarnaast wilt u later niet voor verrassingen komen te staan wanneer u nu een werknemer in vaste dienst neemt. Voor u als werkgever is er met de Wet Werk & Zekerheid veel gewijzigd onder andere ten aanzien van de transitievergoeding, de aanzegverplichting en de ontslagmogelijkheden. Via ons kunt u uw arbeidsovereenkomsten laten scannen voor een gereduceerd en vast bedrag van € 149,-. Wanneer u naar aanleiding van de scan één of meerdere arbeidsovereenkomsten aan wilt laten passen, ontvangt u een passend en aantrekkelijk voorstel.

Contact

Heeft u een vraag?

Wij kunnen u telefonisch of via de e-mail te woord staan. Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.