Vacatures

Vacatures

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST 

Eker Advies is een jonge dynamische onderneming op het gebied van zakelijke verzekeringen. Door toenemende drukte hebben wij behoefte aan een commercieel medewerker binnendienst die zijn of haar mannetje staat in een hectische omgeving.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve werkzaamheden als ondersteuner voor de adviseur. Jouw voornaamste taak is het offreren en accepteren van zakelijke risico’s voor onze klanten.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele omgeving en stressbestendig is. Ervaring is een pre, maar geen vereiste. Vanwege de zelfstandigheid van de functie zoeken wij een ondernemende persoonlijkheid.

Wij bieden
Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met tal van groeimogelijkheden. Je werkt in een gezellig bedrijf met professionals waar hard gewerkt, maar ook hard gelachen wordt.

Jij biedt
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. We vragen voor deze functie minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Tevens dien je in het bezit te zijn van een WFT Schade Zakelijk-diploma of bereid zijn dit te behalen.

Jouw talent
Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en je houdt overzicht in hectische situaties. Daarnaast ben je klantvriendelijke en accuraat.

Wie zijn wij
Wij zijn een assurantiekantoor. Klantvriendelijkheid, aandacht voor onze klanten, innovatie en ambitie zijn onze sleutelwoorden.

De arbeidsvoorwaarden
Het betreft een parttime functie van 24 uur. We bieden je hiervoor een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar deze functie?
Stuur je sollicitatiebrief met CV per mail:
Eker Advies
T.a.v. EGM Kolsteren
ekolsteren@ekeradvies.nl

Heeft u een vraag?

Wij kunnen u telefonisch of via de e-mail te woord staan. Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.