Ons team

Erik Kolsteren
Directeur - Eigenaar

Erik is al jaren werkzaam in de assurantiën. Als eigen ondernemer weet Erik dat hij flexibel moet kunnen inspelen op veranderingen. Veranderingen die iedere onderneming jaarlijks meemaakt. Door hier adequaat op te reageren loopt u geen onnodige risico’s.

Sietske van Gorp
Commercieel medewerker binnendienst

Sietske zorgt ervoor dat alle verzekeringen up to date zijn. Tevens draagt zij zorg voor de afhandeling van uw schades. Daarnaast reageert zij alert op de ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt zodat u het best passende product heeft.

Onze kwaliteiten

Proactief

Door met u samen te werken zijn wij in staat de juiste aandacht te geven en in te spelen op uw behoeften. In overleg met u bekijken wij periodiek uw risico’s en zorgen wij voor de benodigde aanpassingen.

Flexibel

Wij reageren adequat als het gaat om veranderingen. Dat kunnen onder andere veranderingen zijn vanuit de markt of vanuit de klant. Wij zoeken daarbij naar de best passende oplossing.

Innovatief

Doordat wij graag willen weten wat de mogelijkheden zijn in de markt, werken wij nauw samen met bedrijven die gelieerd zijn aan onze dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan preventieve diensten of diensten ter voorkoming van verdere schade. Door deze diensten te koppelen zijn wij in staat u onderscheidende producten aan te bieden.